Acasă Dorel Ludovic Orban: ”În București sunt 400 de milioane de părinți și bunici care sunt la pensie”

Ludovic Orban: ”În București sunt 400 de milioane de părinți și bunici care sunt la pensie”

0
0
740

Cei 40 de ani de fumător se pare că i-au alterat nepermis de mult capacitatea de percepție a actualului premier și asta conform cu propriile declarații…combinat cu recenta pasiune pentru Single Malt și cu fumatul pe deasupra măștii, nu pare că l-ar ajuta foarte mult să se descurce cu lucrurile pe care le scoate pe gură, uneori doar fumuri.

Păi cum domnule prim ministru, Bucureștiul e Tokyo? Chiar și acolo sunt doar undeva la 37 milioane de locuitori în total, ”părinci și bunici care sunt la pensie” probabil că ceva mai puțin.

Premierul a prezentat cifre eronate despre numărul de ”părinți și bunici” din București, în prelegerea în care o ataca pe Gabriela Firea la o conferință de presă.

Un proiect de 26 de milioane de euro de semaforizare inteligentă nu este funcțional pentru că nu i-a trecut prin cap să îl facă funcțional. Știu ce are cu turcii: autobuze de la turci, tramvaie de la turci. A luat cele mai vechi tramvaie dintre capitalele europene.

E foarte greu de enumerat multitudinea de inepții. Cum să dai vouchere pentru biciclete, dacă nu ai construit un kilometru de pistă pentru biciclete? Unde să se ducă oamenii cu bicicletele? Să se ducă în trafic, să își pună viața în pericol?

În București sunt 400 și ceva de milioane de părinți și bunici care sunt la pensie. Le-a promis că îi duce la Muntele Athos, că face excursii religioase. A dus vreo 1.000 și ceva. Restul de 400 de milioane și ceva de părinți și bunici? Numai i-a păcălit, i-a vrăjit. Îi mai plimbă Pandele pe la mănăstirile din jurul Bucureștiului. Dacă îi mai plimbă, că e ocupat cu Voluntariul.”, a declarat Ludovic Orban.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Lasconi, dă de gard cu politica externă, penibilitate și habarnism cras a prezidențiabilei de la USR: ”Turcia e importană, că nu lasă vapoarele să treacă”

Facebook 161 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Valerica Lasconi, dă de gard cu po…