Acasă Actualitate România votează pe 27 septembrie în stare de alertă

România votează pe 27 septembrie în stare de alertă

0
0
716

Așa cum bine anticipam la începutul verii, România va rămâne într-o stare permanentă a stării de alertă, ceea ce evident s-a și întâmplat și urmează să se întâmple în continuare! Școala în stare de alertă, votul la locale și Parlamentare. sărbătorile de iarnă și finalul anului în stare de alertă.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la B1 TV, că starea de alertă va fi prelungită după 15 septembrie, iar în acest context vor fi stabilite regulile pentru alegerile locale.

În ceea ce priveşte ziua votului, asta o vom reglementa în Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Pe data de 15 (septembrie – n.r.) va fi adoptată. Noi suntem încă în prelungirea stării de alertă, 16 august – 16 septembrie. Deocamdată nu putem reglementa decât după ce prelungim starea de alertă, în Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă şi acolo vom da bază şi pentru emiterea ordinului comun privitor la regulile de desfăşurare a votului în ziua votului. Deja am avut discuţii repetate, am stabilit în primul rând de a organiza secţii de votare în sedii mai spaţioase”, a afirmat premierul.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Partidul lui George Simion, cel care cere 60.000 de euro pentru un loc pe listă la parlamentare, nu va avea reprezentanți în secțiile din diaspora, BEC a respins contestația AUR

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Partidul lui George Simion, cel care c…