Acasă Alegeri Întorsura pe invers, USR și PNL, alianță la Întorsura Buzăului, Raul Urdă și Silviu Popica fac notă separată și vor face echipă și în alegeri

Întorsura pe invers, USR și PNL, alianță la Întorsura Buzăului, Raul Urdă și Silviu Popica fac notă separată și vor face echipă și în alegeri

0
0
159

Întorsura pe invers, USR și PNL, alianță la Întorsura Buzăului, Raul Urdă și Silviu Popica fac notă separată și vor face echipă și în alegeri.

Preşedintele PNL Covasna anunţă că a semnat protocolul de constituire a alianţei PNL-USR, pentru alegerile locale din localitatea Întorsura Buzăului.

PNL și USR vor candida împreună la Întorsura Buzăului în cadrul alegerilor locale programate să aibă loc pe 9 iunie. Astfel, Raul Urdă (USR) va fi susținut de Alianța Pentru Întorsura Buzăului USR-PNL pentru un nou mandat de primar, iar Silviu Popica (PNL) pentru un nou mandat de viceprimar, a explicat președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian.

Protocolul prin care se constituie alianța PNL-USR la nivelul orașului Întorsura Buzăului a fost semnat sâmbătă.

Olimpiu Floroian, preşedinte PNL Covasna, anunţă că a semnat protocolul de constituire a alianţei PNL-USR, pentru alegerile locale din localitatea Întorsura Buzăului.

”Am semnat astăzi protocolul de constituire a alianței PNL-USR, pentru alegerile locale din localitatea Întorsura Buzăului, cu convingerea că este cea mai bună variantă pentru dezvoltarea acestei zone cu populație românească a județului Covasna”, a transmis Olimpiu Floroian.

Cele două partide vor avea liste comune și pentru Consiliul Local al orașului.

”Este necesar să luăm cea mai bună hotărâre pentru o administrare performantă a orașului în următorii 4 ani și asta se poate face cu notorietatea primarului Raul Urdă, cu experiența politică a viceprimarului Silviu Popica și cu o listă comună de candidați”, a mai anunțat Olimpiu Floroian.

Alegerile locale vor avea loc pe 9 iunie, împreună cu cele europarlamentare.

De altfel, Raul Urdă a anunțat că va candida pentru un nou mandat de primar la Întorsura Buzăului încă de la finalul lunii februarie.

Liderul PNL Covasna arată că ”este necesar să ia cea mai bună hotărâre pentru o administrare performantă a oraşului în următorii 4 ani şi asta se poate face cu notorietatea primarului Raul Urdă, cu experienţa politică a viceprimarului Silviu Popica şi cu o listă comună de candidaţi.”

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

În scandalul ”blatului” PSD-AUR, Simion nu dezminte ce a spus Becali, ”coincidență”, Tudose întâlnire în august cu Hrebenciuc, la un restaurant

Facebook 78 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email În scandalul ”blatului” PSD-AUR, Ge…