Acasă Dorel Silvestru Şoşoacă, a sărăcit și își face partid, acuzaţii la adresa lui Lazarus: ”Se foloseşte de Diana ca să facă bani, pentru el, e o vacă de muls”

Silvestru Şoşoacă, a sărăcit și își face partid, acuzaţii la adresa lui Lazarus: ”Se foloseşte de Diana ca să facă bani, pentru el, e o vacă de muls”

0
0
235

Telenovela Șoșocilor. continuă. Silvestru Şoşoacă, a sărăcit și își face partid, acuzaţii la adresa ”șomerului” Lazarus: ”Se foloseşte de Diana ca să facă bani, pentru el, e o vacă de muls”.

Silvestru Şoşoacă, a sărăcit și își face partid, acuzaţii la adresa ”șomerului” Lazarus: ”Se foloseşte de Diana ca să facă bani, pentru el, e o vacă de muls”.

Altădată prieteni, Silvestru Şoşoacă şi Luis Lazarus au ajuns acum să nu-şi mai vorbească. Relaţia lor s-a răcit de când Silvestru a fost exclus din partidul SOS România de soţia lui, pe care o leagă o prietenie foarte strânsă de Luis Lazarus.

Silvestru Şoşoacă susţine că Lazarus câştigă între 5.000 şi 12.000 de euro pe lună în urma apariţiilor Dianei Şoşoacă pe pagina lui de Facebook, Luis Lazarus Zeus TV. Soţul senatoarei este de părere că, Lazarus se foloseşte de senatoare, întrucât e singurul invitat cu care face rating şi, deci, bani.

„Lazarus o foloseşte pe Diana să facă bani, face intre 5.000 si 12.000 de euro pe lună. Diana îi face rating. Sigur, şi Diana se foloseşte de platforma lui şi îşi face reclamă toată ziua bună ziua. Că ea nu mai e invitată pe la nicio televiziune.

Noi am avut o amiciţie în patru: Lazarus, Andreea (iubita lui Lazarus – n.red.), Diana şi cu mine. Vorbeam mult seara, ne sfătuiam, ne consiliam, până unul dintre noi adormea.

Pentru Luis, Diana e o vacă de muls. Fără ea nu face rating. Doar că el nu ştie să dea nimic înapoi„, a explicat Silvestru Şoşoacă.

După divorţ, Silvestru Şoşoacă nu vrea să îi lase numele viitoarei foste soţii: ”Îmi va face numele de ruşine. Să termine cu înşelătoria politică şi i-l las”.

Silvestru Şoşoacă nu s-a răzgândit asupra divorţului şi e hotărât să nu-i lase sub nicio formă numele de Şoşoacă soţiei.

”Diana e viitoarea fostă soţie. Numele Şoşoacă nu i-l las, mi-l va face de rusine. Dacă aş şti că termină cu înşelătoria politică, cu manipularea, i l-as lasa, dar nu. Ea a luat-o pe o pantă descendentă şi probabil se va opri la periferia societăţii.

Ea m-a trădat enorm adunând câte un reprezentant de partid din fiecare judeţ şi punandu-i sa voteze împotriva mea. A ştiut ce face pentru că e un jurist destul de bun să ştie să facă o mârşăvie.

Lazarus face o mare mârşăvie. O supraexpune. O persoană publică o poţi omorî în două feluri: prin lipsă de expunere şi prin supraexpunere. Un om normal trebuie să treacă pe la un post TV o dată la 21 de zile„, a explicat Silvestru Şoşoacă.

„Actele de divorț le lucrează avocații mei săptămâna asta. În speță, divorțul ar fi trebuit să fie simplu, dar devine complicat pentru că eu îmi vreau numele ‘Șoșoacă’ înapoi, iar ea ține cu dinții de titulatura asta. Ne puteam înțelege frumos la notariat și eram divorțați până acum. Aici a fost ruptura dintre noi, eu vreau ca ea să revină la vechiul ei nume Diana Macovei, iar ea vrea să mai țină de nume o perioadă, eventual până se recăsătorește.

Noi am sărăcit în cei trei ani și jumătate de mandat electoral. Mai bine nu era senator. Din punct de vedere financiar, nu avem ce împărți,” a mai spus acesta.

„Da, îmi fac partid politic și îi aștept pe toți șoșocarii adevărați, cu rațiune, cu suflet pe noua mea platformă politică ce va ieși, sper eu, foarte curând. Eu aș vrea să fi fost ieșit deja partidul. Oriunde va candida ea, voi candida și eu. Ea își minte propriul electorat că se bate pentru președinție, dar nu se bate pentru președinție, ea mai vrea un mandat de senator, prins așa cu ajutor roșu-trandafiriu sau ar mai vrea o funcție de europarlamentar ca să ia mai mulți bani: 7000-8000 euro pe lună, în loc de 3000-4000 euro pe lună”.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

După ce a cântat la chitară toată toamna, Sică Mandolină bagă ”serios” capul în poza prezidențială: ”Ciucă, un candidat desemnat la mişto, de Iohannis”

Facebook 56 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce a cântat la chitară toată t…