Acasă Externe Zelenski simte momentul și se cere în vizită pentru noua poză a războiului, Israelul refuză să îl primească: ”Nu este momentul oportun”

Zelenski simte momentul și se cere în vizită pentru noua poză a războiului, Israelul refuză să îl primească: ”Nu este momentul oportun”

0
0
238

Volodimir Zelenski simte momentul și se cere în vizită pentru noua poză a războiului, Israelul refuză să îl primească: ”Nu este momentul oportun”.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut să facă o vizită în semn de solidaritate cu Israelul, la scurt timp după atacul Hamas, dar i s-a transmis că ”nu este momentul oportun”.

Volodimir Zelenski a trimis un mesaj puternic de susține a Israelului, după atacul din 7 octombrie, spunând că Israelul are dreptul incontestabil a se apăra în fața teroriștilor palestinieni.

Teroarea este întotdeauna o crimă, nu doar împotriva unei țări sau a unor victime specifice, ci împotriva umanității în ansamblu. Lumea trebuie să rămână unită, pentru ca teroarea să nu încerce să ia sau să distrugă vieți oriunde și în orice moment”, a afirmat Zelenski.

De la începutul invaziei ruse în Ucraina, Israelul și-a exprimat în repetate rânduri sprijinul pentru Kiev, dar nu a oferit ajutor militar, ceea ce a provocat tensiuni diplomatice între cele două țări.

Zelenski a luat viguros apărarea Israelului după atacul terorist al Hamas, la 7 octombrie, subliniind că acesta are dreptul incontestabil de a se apăra de atacurile palestinienilor terorişti.

Israelul şi-a exprimat în mod repetat susţinerea faţă de Ucraina, după invazia rusă, în februarie 2022, însă nu i-a oferit niciun ajutor militar, provocând tensiuni diplomatice între cele două capitale.

Israelul menajează astfel Rusia, prezentă militar în mod masiv în Siria.

Încarcă mai mult
Load More In Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Kremlinul, ofticat de rezultatul alegerilor în Republica Moldova, reacționează: ”Maia Sandu trebuie să demonstreze că, „grupuri criminale„ i-au luat voturile”

Facebook 2 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kremlinul, ofticat de rezultatul ale…