Acasă Politic Penibil, scandal ca la bâlci în Parlament, între George Simion și Diana Șoșoacă: ”Nu ți-e rușine, neobrăzatule” și ”Nu mai țipați așa, nu mai mințiți”

Penibil, scandal ca la bâlci în Parlament, între George Simion și Diana Șoșoacă: ”Nu ți-e rușine, neobrăzatule” și ”Nu mai țipați așa, nu mai mințiți”

0
0
580

Penibil, scandal ca la bâlci în Parlament, între George Simion și Diana Șoșoacă: ”Nu ți-e rușine, neobrăzatule” și ”Nu mai țipați așa, nu mai mințiți”.

George Simion, președintele AUR, a intrat în conflict cu fosta sa colegă de partid, senatoarea Diana Șoșoacă.

George Simion voia să adune semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, deși erau ședințe în desfășurare. A terminat la Camera Deputaților și a ajuns la Senat.

Când a dat ochii cu Diana Șoșoacă și a întrebat-o dacă vrea se semneze, fosta colegă de partid a început și ea să filmeze și să-l întrebe pe George Simion ce s-a întâmplat la școala de vară a AUR.

E o minciună a sistemului. Nu erau membri AUR, doamnă” a răspuns George Simion.

Cum e posibil să veniți aici să stricați ședința Senatului când membrii AUR au îmbătat și violat o fetiță de 17 ani. Nu vă e rușine? Plecați afară din Senat, că aveți treabă la deputați. Nu mai munciți? Lăsați circul și mizeria, vă rog frumos, ieșiți afară”, a strigat Diana Șoșoacă. Ea a fost susținută de senatoarea neafiliată Rodica Boancă.

Ieri ziceați că am fost eu acolo, mincinoaso”, i-a răspuns și ei George Simion, arată spotmedia. În acest timp Diana Șoșoacă striga acuzații și l-a întrebat pe George Simion: ”Unde vă e responsabilitatea de politician?”.

Hai, hai, zât. Deci îl susțineți pe Ciolacu, pesedistelor”, le-a răspuns liderul AUR. ”Mă încurci cu fizicul tău. Du-te pupă-l pe Ciolacu” a continuat George Simion.

În tot acest timp, Sorin Cîmpeanu, care conducea ședința, și unul dintre chestori, Tanczos Barna, au încercat să-i oprească pe George Simion, spunându-i că va fi dat afară din sală.

Senatoarea Diana Șoșoacă l-a acuzat miercuri, 20 septembrie, pe deputatul George Simion că îi apără pe membrii AUR după acuzațiile de viol lansate de o tânără de 17 ani, care a participat la Școala de Vară a AUR.

George Simion și Diana Șoșoacă s-au intersectat în Senat, în timp ce ambii transmiteau live imagini pe Facebook.

Simion aduna semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu și a abordat-o pe fosta colegă de partid.

Aceasta nu a semnat însă lista, l-a criticat dur pe președintele AUR în scandalul în care este implicat partidul după acuzațiile de viol și i-a cerut să se ducă „în Camera Deputaților, unde este treaba dumneavoastră”.

Diana Șoșoacă: Ăsta are tupeu, băi frate! Ia să vezi… Bună ziua, domnule Simion, de ce ați venit în Senat?

George Simion: Să strâng semnături pentru demiterea lui Ciolacu. Ne trebuie 117 parlamentari.

Diana Șoșoacă: Pentru demiterea lui Ciolacu… Dar contra violurilor, ce spuneți?

George Simion: Asta este o minciună de-a sistemului. Doamnă, semnați sau nu semnați? Diana Șoșoacă: Este o minciună? Da? A sistemului? Dar nu vi se pare anormal ca membrii dumneavoastră să acuze o fată de 17 ani că ea e vinovată că membrii dumneavoastră au violat-o? George Simion: Nu există membri AUR, informați-vă. Deci nu semnați moțiunea?

Diana Șoșoacă: Dar cum vă permiteți să acuzați o fată că ea e vinovată că voi ați îmbătat-o și ați violat-o?

George Simion: Doamna senator face ce știe ea… Dacă nu vrea să semneze…

Diana Șoșoacă: Cum e posibil să veniți în Senat, după ce membrii dumneavoastră au violat o fetiță de 17 ani? Stricați ședința Senatului! Nu vă este rușine? Plecați afară din Senat că aveți treabă la deputați! Nu mai munciți? Vă rog frumos, ieșiți afară! Cereți-vă iertare de la fetița pe care ați acuzat-o că ea este de vină! Duceți-vă în Camera Deputaților, unde este treaba dumneavoastră!

George Simion: Nu erau membri AUR, doamnă, mai informați-vă. Doamnă, eu vă respect, nu mai țipați așa! Nu mai mințiți!

O fată de 17 ani din Slobozia a mers pe 16 septembrie la spital, unde a spus că a fost agresată sexual în hotelul în care a fost cazată în timp ce participa Şcoala de vară a AUR, organizată la Neptun-Olimp. Partidul condus de Simion a transmis că va colabora cu forțele de ordine și că va pune la dispoziția listele de participanți și imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din hotel.

Întreaga conducere a Biroului județean AUR Ialomiţa a demisionat, miercuri, în urma uriașului scandal legat de acuzațiile de viol lansate de o adolescentă care a participat la Scoală de vară a partidului. Anunțul legat de demisii a fost făcut chiar de liderul formațiunii, George Simion.

Simion susține că a fost făcută o anchetă internă în partid şi că nu a fost implicat niciun membru AUR în acel incident privind acuzaţiile de viol.

Cei invitaţi acolo care au consumat alcool şi au fost scoşi în afara Şcolii de vară şi trimişi de sâmbătă dimineaţa acasă, cei care i-au invitat acolo şi-au dat demisia din AUR Ialomiţa. Tot Biroul judeţean de la Ialomiţa, cei care au recomandat nişte tineri fără să le vadă profilul, adică respectivii tineri s-au dus să îşi cumpere alcool şi nu au ascultat de organizatori. E un motiv destul de temeinic”, a anunţat Simion, într-o conferinţă de presă la Parlament.

Acesta a mai precizat că AUR a pus la dispoziţie probele video necesare şi a subliniat că orice om care face un astfel de incident trebuie „pedepsit exemplar”.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Iohannis, Ciolacu și Ciucă pentru prima dată ”împreună” de Ziua Armatei, după ruperea coaliției, turistul de lux ofticat, nu a dat mâna cu nimeni

Facebook 166 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Iohannis, Ciolacu și Ciucă pentru …