Acasă Actualitate Turistul Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: ”Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței”

Turistul Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: ”Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței”

0
0
481

Primul turist al țării, Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: ”Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței”.

Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj celor care sărbătoresc Paștele duminica aceasta, dar și celor care sărbătoresc Floriile.

Klaus Iohannis le-a transmis urări cetățenilor care sărbătoresc duminică Paștele, dorindu-le acestora bucurie, răsplata păcii și a armoniei și să aibă parte de darul comuniunii cu cei dragi, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Președintele nu i-a uitat nici pe cei care mâine sărbătoresc Flroiile.

Cu prilejul Sfintelor Paști, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România calde urări de sănătate și prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii și a armoniei.

Totodată, îi salut călduros pe toți cei care sărbătoresc Floriile.

Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!”, a transmis Klaus Iohannis.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Iohannis, Ciolacu și Ciucă pentru prima dată ”împreună” de Ziua Armatei, după ruperea coaliției, turistul de lux ofticat, nu a dat mâna cu nimeni

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Iohannis, Ciolacu și Ciucă pentru prim…