Acasă Revoltător Șoșoacă, prezentă la o petrecere organizată de Ambasada Rusiei la București, pentru a sărbători „rezultatele operațiunii speciale” în Ucraina

Șoșoacă, prezentă la o petrecere organizată de Ambasada Rusiei la București, pentru a sărbători „rezultatele operațiunii speciale” în Ucraina

0
0
236

Senatoarea Diana Șoșoacă, ”call 112”, a fost prezentă la o recepție găzduită de Ambasada Rusiei la București, cu ocazia Zilei Diplomatului Rus. Nu s-a jenat să se afișeze și să se lase fotografiată alături de oficiali ruși, precum și alături de ambasadorul Valery Kuzmin.

Fotografiile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei în România. Recepția a avut loc în 9 februarie, potrivit informațiilor care însoțesc imaginile.

Gazda evenimentului a fost ambasadorul Valery Kuzmin.

În cadrul recepției a fost prezentată o dare de seamă privind așa zisa „operațiune militară specială” a Rusiei în Ucraina și a fost organizată o expoziție de fotografii din Donbas, Zaporojie și Herson. Totodată, au fost prezentate și imagini dedicate „aniversării a 210 de ani de la Victoria în Războiul Patriotic”.

De asemenea, cu ocazia unui briefing organizat cu o zi înainte de recepție, Kuzmin a lăudat „rezultatele anului diplomatic” trecut și a vorbit despre starea relațiilor bilaterale ruso-române în diverse domenii.

Potrivit informării Ambasadei Rusiei, la recepție au fost prezenți „reprezentanți ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenții guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de știință și de cultură, precum și compatrioți”.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător
Comments are closed.

Vezi Și

O persoană cu dizabilități, în ședința CGMB, Nicușor Dan nici nu s-a uitat la el: ”Domnule primar, vă uitați la mine, vă rog? Ăsta este respectul”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email O persoană cu dizabilități, în ședi…