Acasă Lifestyle Concertul lui Armin van Buuren, de pe 24 septembrie din Piața Constituției, a fost anulat, din cauza: ”contextului economic nefavorabil”

Concertul lui Armin van Buuren, de pe 24 septembrie din Piața Constituției, a fost anulat, din cauza: ”contextului economic nefavorabil”

0
0
905

După ce anul trecut se amâna și se invocau condițiile pandemice, anul acesta evenimentul Sound of Bucharest în care cunoscutul DJ Olandez, Armin van Buuren promitea prin intermediul organizatorului ALDA Events un show unic, memorabil, anul acesta a fost anulat, motivând ”contextul economic nefavorabil”.

În timp ce concertul lui Armin van Buuren din Piața Constituției, era amânat în 2021 cu un an, 30.000 de oameni participau exact în aceeași zi în care ar fi trebuit să mixeze DJ-ul olandez, la ”iMapp Bucharest 2021”, eveniment oganizat de Primăria Capitalei.

Armin van Buuren, unul dintre cei mai renumiți DJ și producători la nivel mondial, urma să susțină, pe 24 septembrie, un show în Piața Constituției din București, în cadrul evenimentului Sound of Bucharest, aflat la prima ediție.

Concertul trebuia să aibă loc pe 25 septembrie 2021, dar a fost reprogramat pentru septembrie 2022, din cauza restricțiilor anunțate de autorități atunci, din cauza pandemiei de COVID-19. Acum, organizatorii au anunțat că spectacolul nu va mai avea loc din cauza „contextului economic nefavorabil și impactului resimțit la nivel global”.

Din păcate, show-ul Sound of Bucharest, care trebuia să aibă loc anul acesta, pe 24 septembrie, este anulat.

Nesiguranțele cu care ne confruntăm și toate schimbările de natură economică din ultima perioadă ne împiedică să continuăm organizarea show-ului la standardele pe care ni le doream, cu intrarea liberă, așa cum era era programat inițial”, au transmis organizatorii astăzi, 31 august.

Până acum, Armin van Buuren nu a făcut nicio declarație despre concertul lui anulat de la București. DJ-ul a ajuns pentru prima dată în România acum 19 ani.

Potrivit surselor de pe lângă Primăria Capitalei, Direcția Generală Administrație și Relația cu CGMB – Direcția Administrație Publică ar fi confimat, că în prezent nu este încheiat un protocol pentru desfășurarea concertului lui Armin Van Buuren. Cererea de aprobare a fost trimisă de către cei de la Alda încă din martie, însă, până în prezent, evenimentul nu este aprobat. ”Autoritățile” din București vor să ia măsuri dure în ceea ce privește organizarea altor evenimente de acest tip.

Fanii DJ-ului olandez, care așteptau acest eveniment încă de anul trecut și cărora li se promitea acces gratuit la show-ul fostului Number One al DJ MAG, au început să își exprime indignarea vizavi de cum a înțeles SAGA și ALDA să le tragă ”țeapă” promițând acces gratuit la evenimentul ”Sound of Bucharest”, dacă urmau să achiziționeze abonamente la acces pentru SAGA Festival din 2021. Mulți dintre ei au achiziționat aceste abonamente, doar pentru showul lui ARMIN, îndrăgitul producător și DJ olandez.

Și până la urmă, nu doar românii sunt sărântoci și țepari! Se mai întâmplă și la case mai ”mari”! Trebuia măcar să recunoscă, că nu au primit aprobare de la Mucușor, nu să invoce pandemia sau criza economică!

Asta nu e înşelăciune? Ia să ne interesăm cum se încadrează juridic ceea ce faceți voi!

Niste nesimțiți, sa nu mai promită ceva ce nu sunt in stare sa respecte…creșterea prețurilor.. ce vrajeala

Bravo, băieții de la ALDA. Poate faceți asa și cu Saga, anul viitor. Mereu, pe ultima suta de metri au mutat evenimentul sau l-au anulat, fie ca a fost Saga sau Sob.

Poooftim??? Voi sunteti cu toate cele la mansarda?? Ce insecuritati mai sunt acum la Bucuresti?? E seceta, nu e suficienta bere? Pai trebuia anuntat de cateva luni ca o sa fie contra-cost si cu asta basta! Lipsa de profesionalism! Ati anunat cu surle si trambite ca se face anul asta, acum il anulati! Nici macar nu ziceti ca, ok, il facem, dar cu bilet platit! Sunteti penibili!

Dear Sound of Bucharest,
Am luat bilet doar pt Armin, la Saga nu am ajuns in 2020 pt ca nu mi s-a parut nimic interesant. Eu cum imi recuperez banii? Or mai fi multi ca mine.” și-au exprimat internauții indignarea, pe pagina de facebook a evenimentului.

Încarcă mai mult
Load More In Lifestyle
Comments are closed.

Vezi Și

Consum de droguri pe scena „Beach, please”, rapperul Wiz Khalifa, urmărit penal, ce mesaj transmitea organizatorul Selly înaintea festivalului

Facebook 53 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Consum de droguri pe scena „B…