Acasă Politic ”Americanul” Florin Cîţu anunţă, că Volodimir Zelenski va vorbi în Parlamentul României: „Se va întâmpla săptămâna viitoare”

”Americanul” Florin Cîţu anunţă, că Volodimir Zelenski va vorbi în Parlamentul României: „Se va întâmpla săptămâna viitoare”

0
0
769

Florin Cîţu, preşedintele PNL, a anunţat, astăzi, pe Twitter, că preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va vorbi în Parlamentul României.

Florin Cîţu a anunţat că a avut o convorbire „importantă” cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal, ocazie cu care s-a stabilit ca preşedintele Volodimir Zelenski să ţină un discurs în Parlamentul României.

În mod evident, discursul lui Volodimir Zelenski va fi prin intermediul unui videocall sau chiar printr-un clip video înregistrat.

Am avut o discuţie importantă cu premierul Ucrainei, Denys Shmyhal: Preşedintele Volodimir Zelenski va susţine un discurs pentru Parlamentul României. Ca preşedinte al Senatului României, voi aranja ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare. Ucraina are întregul meu suport!„, a scris Florin Cîţu în postarea de pe Twitter.

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

În scandalul ”blatului” PSD-AUR, Simion nu dezminte ce a spus Becali, ”coincidență”, Tudose întâlnire în august cu Hrebenciuc, la un restaurant

Facebook 110 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email În scandalul ”blatului” PSD-AUR, G…