Acasă Externe Nava comercială ”Spiritul Mileniului”, aflată sub pavilionul Republicii Moldova, a fost lovită de către armata rusă, în Marea Neagră.

Nava comercială ”Spiritul Mileniului”, aflată sub pavilionul Republicii Moldova, a fost lovită de către armata rusă, în Marea Neagră.

0
0
530

Nava comercială ”Spiritul Mileniului”, aflată sub pavilionul Republicii Moldova, a fost lovită cu un obuz de către armata rusă aflată în Marea Neagră.

Informația a fost confirmată de Ministerul Apărării din Ucraina.

”Agenția Navală a Republicii Moldova informează că, la data de 25.02.2022, nava ”MILLENIAL SPIRIT IMO” (nava de tip Chemical Tanker) sub pavilionul Republicii Moldova, fiind în apele neutre din Marea Neagră, a fost lovită de un obuz. În acest moment nu se cunoaște sursa lansării obuzului.

La bordul navei a izbucnit un incendiu. Echipamentele și bărcile de salvare au fost distruse iar echipajul a părăsit nava echipat doar cu veste de salvare.

Au fost publicate imagini video cu nava aflată sub pavilionul Republicii Moldova și care a fost lovită de un obuz în apele neutre din Marea Neagră. Din imaginile postate pe Facebook, se poate vedea că nava este în flăcări.

Amintim că, Agenția Navală a Republicii Moldova a anunțat că o navă de tip Chemical Tanker, sub pavilionul Republicii Moldova, a fost lovită de un obuz fiind în apele neutre din Marea Neagră.

Autoritățiel din Ucraina spun însă că nava ar fi fost lovită de o navă rusească

Întreg echipajul navei este format din cetățeni ai Federației Ruse. La bord nu se afla niciun cetățean al Moldovei.

Încarcă mai mult
Load More In Externe
Comments are closed.

Vezi Și

Kremlinul, ofticat de rezultatul alegerilor în Republica Moldova, reacționează: ”Maia Sandu trebuie să demonstreze că, „grupuri criminale„ i-au luat voturile”

Facebook 2 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kremlinul, ofticat de rezultatul ale…