Acasă Declarații Cîţu: ”Veniţi să vă vaccinaţi şi veţi vedea că veţi începe o viaţă nouă”

Cîţu: ”Veniţi să vă vaccinaţi şi veţi vedea că veţi începe o viaţă nouă”

0
0
581

Premierul Florin Cîţu, a făcut vineri o vizită la centrul de vaccinare deschis la Sala Palatului din Bucureşti, special pentru desfăşurarea evenimentului Maratonul Vaccinării, şi i-a invitat pe toţi românii să meargă să se vaccineze, astfel încât de la 1 iunie să poată să înceapă relaxarea interdicţiilor.

Florin Cîţu i-a asigurat pe bucureşteni că timpul de aşteptare este foarte scurt în centrele special deschise pentru Maratonul Vaccinării, dar şi de faptul că odată cu imunizarea vor putea începe, practic, o nouă viaţă.

Începand de astazi, si nu cred ca mai exista alt exemplu in Europa, va puteti vaccina fara programare. Am facut efortul sa ne asiguram ca avem dozele necesare pentru ca toti romanii sa se poata vaccina fara a mai sta la coadă.

Cu cat ne vaccinam mai repede, cu atat revenim mai repede la viata normala. Acest centru este deschis pana luni, experienta este foarte rapida, nu stati mult, va invit sa veniti sa va vaccinati si veti vedea ca veti incepe alta viata.

Cu siguranta vom mai avea astfel de evenimente si eu voi fi acolo.

Doar asa putem sa facem de la 1 iunie un pas important. Nu ne vom putea relaxa de tot, dar va fi un pas important si, prin masurile de relaxare pe care le vom anunta in curand, veti vedea ca Romania este pe drumul cel bun.”, a spus Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia unei vizite efectuate la Maratonul de Vaccinare de la Sala Palatului.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce a dat mâna cu Ciucă ostașul și a fost ignorat de Iohannis, Ciolacu, la ceremonia de Ziua Armatei: ”România nu va fi atrasă în niciun război”

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce a dat mâna cu Ciucă ostașul și…